My business ; 'Jelita Tudungs'



Okay, about my future business. Aku memang dah plan dari dulu nak bukak kedai tudung, ataupun just jual tudung melalui online pun bagus juga. Business ni biarlah buat kecik kecik dulu, lama lama nanti berkembang makin maju la kan. Orang kata, bersusah susah dahulu, bersenang senang kemudian hehe. Dari segi modal, guna dulu mana yang perlu dan berpatutan. Buat apa yang ada dahulu. InsyaaAllah, dipermudahkan segala urusan ini.

Dari segi jenis tudung, aku nak jual tudung bawal yang pelbagai dari segi corak, but most important is, biarlah memenuhi tuntutan syariat Islam iaitu yang berkonsepkan labuh menutupi dada. Dari segi material pula, aku ambil dari pelbagai jenis iaitu ; shimmering, shimmering crepe, chiffon and so on. Nama jualan ini aku namakan sebagai " Jelita Tudungs". So. Bagi yang penggemar tudung bawal bidang 50/60, datang shopping di Jelita Tudungs okay!




Jari jemari runcing menaip, 
Shamila Idayu

0 budak Comel:

Related Posts with Thumbnails

Anniversary Cik Myla ♥

Daisypath Anniversary tickers